MAY'S CHOICE - Geen 'of of' maar 'en en' Rubriek: Inspiratie

May-Britt Mobach favorieten

Onze lieve May-Britt Mobach van Amayzine.com selecteert speciaal voor jou haar favorites op Omoda.nl. En als May het draagt of wil dragen, dan ben je meteen al door de fashion-ballotage. 

Geen ‘of of’ maar ‘en en’

Hier schrijft een gelukkig mens. Ik heb mijn sokken en kousen in een grote hoedendoos verstopt en ze een zwieperd naar de achterste regionen van mijn kledingkast gegeven. Het is zomer namelijk. En bij de zomer horen nieuwe schoentjes. Omdat ze passen, omdat ze je gelukkig maken, omdat je met goed haar en goede schoenen overal mee wegkomt, gewoon omdat dus.
May-Britt voor Omoda

Vandaar mijn schoenenkeuzes voor zo’n zomerse dag die alles heeft. Die begint op een terrasje waar je naartoe slentert voor een latte macchiato op je espadrilles. Die je vervolgt naar het strand op je sexy slippertje. Voor de lunch de hoogte in met een blokhak voor het gemak en voor ’s avonds een sexy pump voor onder je kleine zwarte jurkje of dat opengewerkte laarsje om je jeans te upgraden.

Stuur je me een foto van jou en je nieuwe vriendinnen in de zon? 

Shop May's favorieten:Oké, meer dan genoeg redenen om ons aan het shoppen te krijgen. Dankjewel lieve May-Britt. En als je ons zoekt, dan zijn we met onze slippertjes naar het strand of met een opgewerkt laarsje onze jeans aan het upgraden. Jij toch ook?

meer shoppen:

Shop damesschoenen online          Shop slippers voor dames          shop slippers online

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies