Make-over Bertie by Anna Nooshin Rubriek: Inspiratie

Bertie en Anna Nooshin

Anna Nooshin verruilt voor één dag haar Amsterdamse thuisfront voor het Zeeuwse platteland. Boerin Bertie krijgt een make-over en ja, daar horen pumps bij.

Hond van Bertie - Omoda.nl

allerleukste bertieBertie Steur, de nuchtere Zeeuwse boerin die 3 jaar geleden uit 175 liefdesbrieven de liefde van haar leven zocht bij Boer Zoekt Vrouw, ziet vandaag eindelijk haar Expeditie Robinson vriendin terug. Nog geen jaar geleden survivalden Bertie en Anna Nooshin erop los in de Filipijnen. Bertie versloeg al haar medekandidaten op afvallerseiland en won Expeditie Robinson. Zij was naast de publiekslieveling dé grote verrassing van het programma.

Anna Nooshin met Bertie Steur - Omoda.nl

out-of-your-comfort-zone make-over
Vandaag is het de beurt aan Anna om Bertie te verrassen. Anna heeft op haar beurt een proef bedacht die dit keer niets te maken heeft met het leven buiten in de natuur. Vandaag is het Bertie die uit haar comfort zone gehaald gaat worden. Het is tijd voor een make-over inclusief pumps en jurkjes. Wat Bertie daar zelf van vindt? Haar gezicht spreekt boekdelen.

Bertie Steur met Anna Nooshin - Omoda.nl

TRIP DOWN MEMORY LANE

Al draagt Bertie tegenwoordig het liefst spijkerbroeken of haar werkoutfits, vroeger ging ze los. Ze pakte uit met witte, leren overknee laarzen met naveltruitjes en gouden plateauschoenen met hele korte jurkjes. Al krijgt ze vandaag de dag kriebels van roze, vroeger was het de kleur van haar favoriete pruik. Deze wilde haren is ze ondertussen verloren, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Omoda nieuwe collectie - Omoda.nl

Bekijk in de nieuwe video van Anna Nooshin hoe zij Bertie in een jurk weet te krijgen, Bertie een outfit voor Anna uitkiest en Berties hond de show steelt.

Shop de look:

shop ook:

 

Dames collectie Omoda.nl

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies