Lange laarzen liefde Rubriek: Inspiratie

Dames trend lange laarzen

Lange laarzen: I like it. Ze zijn supervrouwelijk, heerlijk warm en je kan er ontzettend leuke lookjes mee maken. 

Schoenen heb je nooit genoeg, is het motto van elke vrouw. En dat is maar goed ook. Er zijn zoveel verschillende schoenentrends waar je uit kan kiezen, dat je iedere dag wel een creatief outfitje kan showen. Echt een feestje dus. De lange laars is daarbij de kers op de taart, ik word er superblij van.

Lievelingetjes van de afdeling

De hele afdeling waar ik op werk, marketing, is lyrisch van deze must-haves. De één na de ander sluipt stiekem binnen met een hele grote schoenendoos. Om vervolgens omringd te worden door de rest van de afdeling voor een kritische keuring. Dit zijn de favourites die collega’s Amber, Adeline en Gertie afgelopen week met trots showden.

De keuze is reuze

En dat is natuurlijk heel fijn. Uit onze reuzecollectie kan je precies de laars uitzoeken die bij jou past. Van plat tot hooggehakt en van clean tot fringe boots, jouw favoriet vind je hier. De overknee laars heten we ook een warm welkom. Combineer ze met een skinny broek, rok of jurkje, dan weet je zeker dat je de dag stralend doorloopt.

Hoteldebotel

Eigenlijk mag ik geen schoenen meer kopen (lees: ik heb al te veel paartjes gekocht), maar stiekem ben ik toch helemaal hoteldebotel van de lange laars. Ik heb je al eerder verteld over mijn liefde voor de warme enkelboots van Shabbies en ook nu weer valt mijn oog op dit mooie merk. Plat of met hak, ik vind ze allebei fantastisch. Ook de overknees van Michael Kors laten mijn hart sneller kloppen. Welke ik moet kiezen? Daar ben ik nog niet over uit, maar misschien kan jij me helpen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Shop lange laarzen

 

Lees ook:

Must-have: Pumps            Ponyhair            Omoda weekly #46

Jeanine
door Jeanine
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies