In her shoes - Anna Nooshin en Liesbeth Rasker Rubriek: Inspiratie

Anna Nooshin geeft je een kijkje in de schoenenkast van de allerleukste modemeisjes. Deze week neemt ze de collectie van editor Liesbeth Rasker onder de loep. 

Wij dromen nog even verder na al die hooggehakte heerlijkheid in Anna's video. Maar jij wil natuurlijk meer weten over Liesbeth én de inhoud van die kast shoppen (of winnen). Dan zit je helemaal goed.

Anna vraagt, Liesbeth geeft antwoord 

Liesbeth Rasker (27)
Freelance editor voor onder andere Amayzine, Glamour en Elle
Instagram: @LiesbethRasker

Anna Nooshin en Liesbeth RaskerLiesbeth Rasker en Anna Nooshin 

Waarom ben jij een echte schoenen liefhebber?

"Schoenen passen altijd en dat vind ik een prettige gedachte. Ik ben altijd al een schoenen freak geweest, eigenlijk al sinds de middelbare school. Toen ik 16 was kreeg ik voor mijn verjaardag een weekend New York cadeau met mijn vader die ook heel erg van schoenen houdt. We hebben toen samen zo ontzettend veel gekocht dat we een extra koffer moesten inslaan. Er was een tijd dat ik alle soorten schoenen kocht, ook een puntig neusje met korte hak waarvan ik nu denk he bah, no way."

Hoe ver ga je voor schoenen?

"Heel ver. I've got no dignity left. Het verste wat ik ooit ben gegaan is voor een paar Giuseppe's die flink afgeprijsd waren in de sale. Ik liep de winkel in en zag dat twee meisjes het laatste paar in mijn maat aan het passen waren. Ik heb ze toen zo lang het kon in de gaten gehouden om te zien of ze de schoenen ook echt zouden nemen. Toen ze eventjes wegliepen heb ik de schoenen snel gepakt en afgerekend. Ook heb ik een keer een collega Sophia Webster schoenen laten ophalen omdat ik zelf echt niet kon in verband met mijn werk. Zaten we daar te face timen terwijl zij ze voor me aan het afrekenen was."

Anna en Liesbeth dragen Stan Smith
Een match, Anna en Liesbeth dragen allebei Stan Smith's 

Ultieme shoe hack?

"Als je echt mooie leren schoenen hebt gekocht, neem dan even de moeite om ze naar de schoenmaker te brengen voor een speciale coating waardoor ze langer mooi blijven. Zelf spuit ik ook al mijn schoenen in voordat ik ze draag zodat ze bestendig zijn tegen het vieze weer in Nederland. Maar ik moet zeggen: schoenen mogen gedragen worden. De eerste kras of regendruppel doet altijd pijn maar daar moet je overheen. In the end is het zonde om ze alleen maar mooi in je kast te laten staan."

Waar kunnen we jou volgen?

"Op Instagram (@LiesbethRasker) deel ik geregeld kiekjes van mijn dagelijkse leven."

Favoriete schoenen van Liesbeth
Liesbeth's favoriete high heels 

Een schoenenkast om jaloers op te worden, toch? Begin alvast met het aanleggen van je eigen collectie, met Liesbeth als inspiratie. Misschien kunnen we je helpen, want je maakt kans op één van Liesbeth's favorieten. Laat de link naar jouw lievelingspaar en je maat achter onder de video 'In her shoes 1' op YouTube. En wie weet loop jij binnenkort, net als Liesbeth, op grote hoogte. 

schoenen shoppen a la liesbeth rasker: shop:
pumps          sandalen          sneakers

lees ook:
shop je insta-favourite          alleen maar nieuwe sneakers          gestrikt voor de lente

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies