In de stijl van Rubriek: Inspiratie

Ze zijn bloedmooi en altijd helemaal gekleed volgens de nieuwste trends. Laat je inspireren door de it-girls van dit moment.

Deze vier it-girls worden geroemd om hun stijl. Ze worden door hordes camera’s achtervolgd vanwege hun immer inspirerende outfits. Daar kunnen wij dus zeker wat van leren. Ontdek hun stijl en laat je inspireren.

Olivia Palermo

Olivia Palermo staat bekend om haar classy doch casual stijl. Sinds haar debuut bij de serie The City is Olivia een echt mode icoon geworden. Ze zit bijna altijd front-row en haar outfits worden door velen geroemd. Kortom, Olivia ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en is daarom met recht een echte it-girl te noemen.

Sienna Miller

Sienna Miller werd een aantal jaren geleden al geroemd vanwege haar bohemian stijl. Nu is de it-girl weer helemaal terug van weggeweest. Al is haar stijl net even wat anders geworden, ze is nog steeds even inspirerend. Haar stijl is op het moment meer te omschrijven als iets meer boyish en stoer, we like.

Gigi Hadid

Gigi Hadid is by far het meeste populaire model van dit moment. Het half-Nederlandse model is naast succesvol op de catwalk ook op straat een graag gefotografeerde verschijning. Ze staat bekend om haar stoere looks. Ze is dol op zwart, leer en biker boots.

Kendall Jenner

Kendall Jenner is bekend geworden door de realityshow Keeping Up with the Kardashians. Nu is ze een veelgevraagd model en loopt ze shows voor onder andere Chanel en Victoria Secret. Naast haar modellen carrière heeft ze een eigen collectie Kendall + Kylie, samen met haar zusje Kylie Jenner. Haar persoonlijke stijl laat zich het best omschrijven als vrouwelijk met een tikje stoer. We zien haar in haar vrije tijd vaak op sneakers.

SHOP OOK:

Damesschoenen

 

 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies