In de spotlights: Timberland Rubriek: Inspiratie

Timberland

Wie kent ze niet, de gele worker boots van Timberland? Het Amerikaanse merk is razend populair, dus de hoogste tijd om in te zoomen op deze geweldige collectie.

HistoryNathan Swartz heeft Timberland in 1952 opgericht. Dat het een enorm succes werd mag duidelijk zijn. Probeer de stad maar eens in te gaan zonder Timberlands in de etalages of op straat te spotten.

GeelFirst things first, The Original Yellow Worker Boot. Met deze stoere stappers is het allemaal begonnen, dus deze mogen écht niet missen in jouw schoenencollectie. Iedereen houdt van een goede klassieker, toch? Super onder je favoriete jeans of als originele twist onder een mooi jurkje.

Timberland outfit winter 2014 2015

Cold winter daysNu het officieel winter is mag een mooi paar winterboots natuurlijk niet ontbreken. Een prima excuus dus om te investeren. Met de gevoerde boots zijn jouw voetjes helemaal winter-proof.

Voor de kleinste voetjesLast but not least: de babyschoentjes! Deze stoere stappers zijn too cute to be true. Je zou ze bijna voor de sier kopen. Dit gaat dan misschien net iets te ver, maar er is vast ook wel een zoontje, dochtertje, neefje of nichtje in need of mini Timberlands. 

SHOP TIMBERLAND:

 

shop:            Timberland            timberland voor heren            timberland voor dames

door Administrator
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies