In de spotlights: Shabbies Amsterdam Rubriek: Inspiratie

In de spotlights: Shabbies Amsterdam

Shabbies Amsterdam is een absolute favourite onder Omoda-fans. Niet gek, want de stoere en nonchalante laars is een pronkstuk voor bij je casual outfit.

Wist je dat het idee van Shabbies al veel langer bestaat? Het is gebaseerd op een ontwerp van Fred uit 1980, maar in 2004 kwam Shabbies Amsterdam pas tot leven. De collectie heeft als basis altijd de stoere laars en ieder seizoen de trends om ze te updaten.

For every SOUL A SOLEDit is de slogan van Fretons, Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam. Fred gelooft dat je door een product te dragen je ziel toevoegt. ‘For every soul a sole’ dus. Niet gek, want de laarzen vormen zich door de pure leersoorten helemaal naar je voeten. Het is net als bij je favoriete jeans, je wilt ze altijd aan.

Shabbies Amsterdam schoudertas

Wilt u daar een tasje bij?Ben jij helemaal fan van de laarzen? Dan vind je de tassen, riemen en portemonnees waarschijnlijk net zo tof! Ze passen perfect bij de schoenen, dus je hebt gelijk een goed excuus om die ene gave tas aan te schaffen. Een matchende riem is dan natuurlijk ook een must-have.  

sHOP SHABBIES:


Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies