In de spotlights: Minnetonka Rubriek: Inspiratie

Minnetonka

Franjes, Aztec prints, mocassins en suède? Dat gaat natuurlijk over Minnetonka. En wij zijn grote fans van dit originele merk. 

In the family

Minnetonka straalt al sinds 1946 de oorspronkelijke, native Amerikaanse stijl uit. De indianen-look is een hit in meer dan 50 landen. Philip Miller richtte het bedrijf op en de afgelopen 60 jaar veranderde er niets aan de uitstraling van het originele merk. Minnetonka bleef, net als Omoda, een familiebedrijf en is al meer dan drie generaties in de handen van de familie Miller.

FranjesFringe mag natuurlijk niet missen als je denkt aan Minnetonka. Het is dé eyecatcher van de speelse collectie. Die perfecte bohemian look is een fluitje van een cent met de enkellaarsjes en enkelboots van Minnetonka.

PrintsZijn franjes niet helemaal je ding? Dat kan natuurlijk, maar dan zijn de items met gave Aztec print misschien wel jouw match. Het bijzondere motief in de korte laarzen en mocassins geven een leuke twist aan je bruine en zwarte items in de winter. 

PantoffelsPerfect voor deze tijd van het jaar: pantoffels! Ben je niet van plan om de deur uit te gaan, maar wil je wel warme voeten? Minnetonka heeft de leukste exemplaren. De pantoffels zijn gevoerd met vacht, ze zijn comfortabel én ze zien er tof uit. Een geweldig cadeautje voor onder de kerstboom, of gewoon voor jezelf natuurlijk.

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies