How to style: Dr. Martens Rubriek: Inspiratie

Dankzij de 90's revival zijn Dr. Martens dit najaar weer hipper dan hip.

Wie had ze niet back in the days. Ik wel, ik moet zelfs bekennen dat ik groot fan was van de befaamde docs. Werden ze vroeger vaak alleen gedragen door alternatievelingen (c'est moi), nu zijn ze gespot aan de voeten van menig it-girl. En tsja, als de altijd even hippe Alexa Chung of Veronika Heilbrunner met Dr. Martens wordt gezien dan weet je dat ze helemaal on-trend zijn.

Nu kan ik me voorstellen dat je denkt: leuk Dr. Martens maar hoe moet ik deze, toch vrij chunky, boots combineren? Hier een aantal combineer ideeën.

 

CAPE & SKIRT

LAARZEN: DR. MARTENS | TAS: MICHAEL KORS | MUTS: A-ZONE

 

 

PINSTRIPED PANTS & HAT

LAARZEN: DR. MARTENS | HOed: a-zone

 

 

JEANS & LEATHER JACKET

LAARZEN: DR. MARTENS | tas: Liu jo

 

SHOP JE DR. Martens hieR:

 

LEES OOK:

HAUTE HIKING   FALL SHOES TO FALL IN LOVE WITH

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies