Hoe de man shopt Rubriek: Inspiratie

Hoe de man shopt

De grote vraag voor iedere vrouw: hoe zit dat nu met mannen en shoppen?
Omoda’s Maurits legt je het graag uit.

Schoenen shoppen. Ik had ze gisteren nodig, dus koop ze vandaag of uiterlijk morgen. Dat is ongeveer hoe de meeste mannen te werk gaan. Vaak hebben we wel meerdere paren die we veel dragen, maar nieuwe schoenen komen er pas als de andere afgeschreven zijn.

De gedachte ‘zoiets heb ik al’ zal bij mannen dan ook eerder voorkomen dan ‘zoiets heb ik nog niet.’ Misschien overbodig te vermelden, maar bij vrouwen is dat precies andersom. Zelfs schoenen die voor negentig procent identiek zijn, zien de meeste dames als een compleet ander paar.

Maar zonder er weer een compleet mannen-komen-van-Mars-verhaal van te maken, hier nog meer inzicht over shoppen en de man. We hebben sterk onze ideeën over wat we mooi vinden (niet per se van wat mooi is). Toch staan we altijd open voor licht sturende suggesties van een dame. In tegenstelling tot wat veel vrouwen denken, luisteren wij mannen best vaak naar jullie. Al is het enigszins selectief.

Verder zijn we redelijk (merk)trouw, zeker bij bewezen kwaliteiten. Nieuwe collectie is altijd prima; nieuw voelt, ruikt en proeft altijd goed. Maar een koopje in de sale, daar zijn wij ook wel gevoelig voor. Wat dat betreft is dit een toptijd voor een man, met veel sale én de eerste nieuwe arrivals.

Conclusie: subtiele hints zijn dus welkom. Want ook al zijn we mannen, we zien er graag goed uit. Van top tot schoenen.

 

 

schoenen shoppen:
sneakers            slippers            stijlvol

mANNENTRENDS:
MEN ON BIRKENSTOCKS            MODERN DANDY

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies