Hittegolf-proof Rubriek: Inspiratie

hittegolf

Zit een vakantie er voor jou dit jaar echt niet in? Dan speciaal voor jou koffers vol inspiratie uit de leukste plaatsen ter wereld. Zo ben jij meteen hittegolf-proof.

Iedereen heeft het erover: deze week wordt het heet. Bloedheet. Dus wat nou dure vakanties, wij blijven lekker in eigen land. Maar wat zomerse inspiratie uit fijne vakantieoorden is natuurlijk nooit weg. 

Cool aan de Côte d’AzurFranse Riviera
De Franse zuidkust behoort tot de meest luxueuze plaatsen van de wereld. Veel beroemdheden brengen graag hun kostbare tijd door in hotspot Saint Tropez. Met blauw, wit, rood en een flinke dosis strepen pas je hier perfect in het plaatje. 


Pretty ParisienneParijs
We blijven nog even in La France, maar reizen noordelijk naar de romantische hoofdstad Parijs. De stijl die hierbij past is op en top vrouwelijk, met zwierende jurkjes en stijlvolle schoentjes. Oui, oui Paris.


Spotlight IbizaIbiza
We nemen je mee naar hét vakantie-eiland van dit moment. En denk je Ibiza, dan denk je bloemenprints, franjes en lichte, zwierige stoffen. Een beetje hippie, maar dan met heel veel klasse.New York, here we comeNew York
Tijd voor een American party. Want waarom zouden we niet lekker Amerikaans uitpakken in Nederland? In New York is niets te gek, dus stap eens uit je comfort zone en dare to wear. Val op met kleur of kies voor een opvallend model.


This is AfricaAfrika
We gaan op safari. Onderweg spotten we zebra’s, luipaarden, slangen en nog meer opvallende dieren. Dat is gelijk goede inspiratie voor een Hollandse zomer. Ga een tikkie wild met deze leuke items met animal print.

 
Genoeg wereldwijde inspiratie dus voor een Hollandse zomer. En vergeet niet – in stijl – te genieten van het mooie weer.  

Shop:

Sandalen            Slippers            EspadrillesLees ook:

Ik ga op reis en neem mee...            5x de perfecte schoenen voor je diploma-uitreikingmargot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies