Het beste van 2016 Rubriek: Inspiratie

Het is weer lijstjestijd. Jaaroverzichten, de top 2000, de 2016-quiz; we houden ervan. Wij blijven natuurlijk niet achter, want dit is hét schoenenlijstje van afgelopen jaar.

We kijken terug op een goed jaar met heel veel moois bij Omoda. Met trots presenteren wij de dames-, heren- en kids-top 6 van 2016.

De Doutzen onder de damesschoenen is dit jaar een zwart laarsje van Omoda. Op nummer 2 staan de witte Adidasjes. En de top 3 is compleet met Michael Kors-sneakers. Naast deze drie toppers shopten onze dames graag Peter Kaiser-pumps, Shabbies-laarsjes en Michael Kors-tassen.

De Max Verstappen onder de herenschoenen is een paar cognackleurige Van Lier’s. Runner-up een zwart paar van hetzelfde merk. Brons gaat naar de zwarte Adidasjes. De top 6 bestaat verder nog uit witte Adidas-sneakers, de altijd opvallende Floris van Bommel’s en natuurlijk Cruyff Classics, het merk van de dit jaar overleden Johan Cruijff.

Met deze schoenen gaan je kids hard. Achter Pokémons aan, voetballen, waveboarden of gewoon eens een keertje niet buiten spelen. Jongens dragen natuurlijk blauwe of zwarte sneakers van Adidas, Converse of Develab. Meisjes zijn heel sportief met Nike-sneakers of dragen laarsjes van Clic of Giga.

Met deze schoenen sla je ook in 2017 geen flater.

     

Lees ook:

How to style: Sneakers        Loafer liefde

 

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies