Heerlijke herenschoen Rubriek: Inspiratie

Herenschoentje voor dames

Mijn espadrille crush heeft een winterstop, niet gek dus dat de liefde even verschuift. Herenschoentjes en ik zijn namelijk dikke mik op ´t moment. 

ONZE BUSINESS

Ik had vroeger al een fascinatie voor de gaatjesschoenen van mijn vader. Mijn blijheid ging dus ook door het dak toen dit fijne detail de normaalste business voor vrouwen werd. Dat detail sudderde zo’n paar jaar rustig door, maar dit seizoen plegen we een coup op de complete schoen. Ik loop in herenpas voorop, want als je in de categorie chic en comfortabel past dan ben je de mijne.    

IN BETWEEN SEASONS

Natuurlijk zit je nu nog even lekker na te zomeren, maar de modebladen zitten al dik te winteren en bij ons op het Omoda HQ kan je er ook niet om heen. Ik vind het nog net iets te bont om met gevoerde boots op stap te gaan, dus een mooie Monk of goede Brogue is lekker voor in between de zomer en winter. En voilà, reden numero twee om zo’n heerlijk paar aan te schaffen.

MIJN MANNENSCHOEN

Dan rest de moeilijkste taak van allemaal, want welk mannenschoentje is jouw steun en toeverlaat in dit barre seizoen? Gesp je de boel vast met Monks of ga je voor lovely loafers? Niet dat het daar stopt, want je kan ook nog met gemak aan de lak en lekker upperclass uit de voeten met Brogues. En daar heb je die keuzestress in tijden van liefde weer.

herenschoentjes voor jou?SHOP:
VETERSCHOENEN            LOAFERS            MOCASSINS

LEES:
ALLES OVER DE MASCULINE LOOK             WEEKEND FEVER


Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies