Goud vs. zilver of toch rosé? Rubriek: Inspiratie

Goud versus Zilver

Elke vrouw herkent dit: Je houdt van zilver of van goud. Vind je het dan ook zo mega vervelend als de rest van je outfit niet matchy-matchy is?

Gelukkig spelen de meeste merken hier tegenwoordig op in. Wij hoeven ons niet langer te irriteren aan de combinatie van gouden sieraden met zilveren ritsjes of andersom. Speciaal voor jou selecteer ik de mooiste schoentjes uit onze webshop zodat jij je outfit compleet kan maken.

Live your life like it’s golden

 

Live your life like it's golden

De een vind het te opzichtig, de ander blijft erbij: goud. Het is vrouwelijk, geeft allure en mag bovenal gezien worden. Nu wij s ’winters weer goed ingepakt naar buiten gaan kun je extra uitpakken met je schoenen. Hier de leukste schoenen met gouden details op een rijtje: 

Second place for silver ? Never

 

Second place for silver? never

Maar het is niet altijd goud wat glinstert. Want zilver is net zo trending als je stiekem om je heen kijkt. Van grote schakelarmbanden tot klassieke horloges  én natuurlijk schoenen. De hoogste tijd om de leukste paartjes te verzamelen:

Take it away in Rosé

 

Take it away is rose

Ook dit seizoen is Rosé-goud nog steeds geliefd en on trend. Lekker makkelijk, als je niet zo fan bent van goud of zilver. Wel een echte uitdaging om passende schoenen te vinden. Maar het is gelukt. Here they are:

Oké, vooruit. Ik help je ook nog wel eventjes op weg met een paar toffe accessoires. Want soms mis je juist een bijpassend sieraad en heb je aan schoenen geen gebrek. I know the feeling…

Janice
door Janice
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies