Geen zomer zonder Birkenstock Rubriek: Inspiratie

Birkenstock slippers - Omoda.nl

Birkenstock-slippers mogen absoluut niet ontbreken in jouw zomergarderobe. Zeker niet als je dit weet.

Birkenstock Paris Fashion Week - Omoda.nl

birkenstock in paris tijdens fashion week
Afgelopen weekend mochten we voor het Duitse schoenenmerk Birkenstock naar de stad van de liefde. Met eerdere fashion shows in Londen en Kölen was het dit keer de beurt aan Parijs. Tijdens de Paris Fashion Week heeft Birkenstock de Tuileries garden omgetoverd tot een waar sprookje.

Birkenstock Paris Fashion Week - Omoda.nl

Geheel in een safari thema mochten we met verschillende genodigden genieten van de spectaculaire fashion show en de lekkerste hapjes. Met in totaal 40 modellen heeft Birkenstock wel 115 verschillende stijlen laten zien.

Birkenstock Paris Fashion Week - Omoda.nl

En als klapper op de vuurpijl heeft Birkenstock een eigen cosmeticalijn ‘natural care’ gelanceerd. Denk hierbij aan gezichtscrème, maar ook aan verkoelende voetencrème.

Birkenstock Cosmeticalijn - Omoda.nl

knap en gezond
We eten groente en fruit, smeren crèmepjes en denken aan genoeg beweging. Elke dag zijn we bezig met wat goed voor ons is. En onze voeten dan? Birkenstock-schoenen zijn de groene smoothies voor je voeten. Ze hebben een kurken kuipvoetbed bekleed met leer in de natuurlijke vorm van je voet. Het voetbed is hierdoor licht, buigzaam en licht vervormbaar. Door de slipper te dragen past het al goed voorgevormde voetbed zich nog eens extra aan aan jouw voeten. Hierdoor krijgen ze de optimale ondersteuning die ze nodig hebben.

Birkenstock collectie - Omoda.nl

Door de voorgevormde hielkom krijgt je hiel zoveel steun dat je enkel niet kan zwikken. Ook de leren band(en) en de comfortabele teengreep zorgen ervoor dat de slipper goed aan je voet blijft zitten. Birkenstock maakt het mogelijk dat je onvermoeid uren achterelkaar comfortabel en stijlvol op slippers kunt lopen. Al vindt de één de slipper wat grof, de it-girls lopen er letterlijk op weg en zien de slippers als echte eyecatchers.

de allerleukste birkenstocks van dit moment:

Shop ook:
Birkenstock collectie - Omoda.nl

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies