Fleur de boel op Rubriek: Inspiratie

Nike sneakers voor dames

Daar is hij dan echt, de winter! We zijn geneigd om alle vrolijke tintjes om te ruilen voor standaard kleuren als zwart en bruin. Helemaal niet nodig, fleur de boel maar lekker op deze winter!

always look on the bright side of life
Zodra het écht koud wordt, wisselen we onze zomers gekleurde items om naar warme en donkere kleuren. Niet doen! Vrolijke, kleurrijke tintjes zorgen juist voor een lach op ieders gezicht en zijn het lichtpuntje in deze donkere dagen. En natuurlijk helemaal stylish verantwoord.

opfleuren

Van fel tot aan pastel, alles mag zolang het maar een kleurtje heeft. En met kleur bedoelen we geen herfstkleuren als rood en oranje. Nee, we kiezen voor bubble gum-roze en baby-blue. Deze kleuren match je dan wel weer met de meer winterse tinten die we dit seizoen veel voorbij zien komen. Denk aan: donkerblauw, bruin en grijs.

Geef je outfit kleur dit seizoen

to cheer up

Als je kiest voor een schoen met veel kleur, houd dan de rest van je outfit rustig en clean. Zo vallen je schoenen lekker op. Kies voor een all black outfit, een felblauwe tas en felblauwe schoenen. Zo rock je deze trend helemaal.

Vrolijk deze donkere dagen op met fleurige kleuren.

shop: gekleurde items

 

lees ook:

pretty in pink          must-have: overknee laarzen

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies