Feestneuzen Rubriek: Inspiratie

Feestneuzen

Feestneuzen opgelet: wij presenteren je het neusje van de zalm. En of het nu een rond, puntig of versierd neusje is, met deze schoenen stap jij 2016 van top tot neusje stijlvol in.

Toch nog last-minute een mooi paartje scoren voor oud & nieuw? Laat deze prachtige schoenen niet aan je neus voorbij gaan en bestel voor woensdag 22.00 uur. Dan heb jij je favourites nog voor oudejaarsavond in huis*. De leukste neusjes uit onze collectie hebben we alvast voor je op een rijtje gezet:

Puntig

Alle neuzen dezelfde kant op? Niks ervan, want met deze eigenwijze puntjes val je lekker op. Kies voor een stijlvol paar van Peter Kaiser of ga voor comfort en stijl met de veterschoentjes van Paul Green.

 

Kwastjes

Met kwastjes op je schoenen zit je dit seizoen altijd goed. De pumps van Kennel & Schmenger uit de nieuwe collectie zijn echte eyecatchers. En wat dacht je van die fijne loafers van Tommy Hilfiger of Bronx? 

 

Shine!

Voor wat extra sparkles tijdens het vuurwerk kies je voor een metallic neusje. En waarom koukleumen als je ook kan shinen in deze warme Timberlands boots? Je kan natuurlijk ook kiezen voor een fijn plat paartje van Adidas of Michael Kors. 

 

Grrr…

Beestachtig leuk zijn ze, deze gevaarlijke neusjes. Binnenblijven doe je in stijl met de zachtste pantoffels van UGG Australia. Maar ook met de loafers van Omoda ga je grrrandioos het nieuwe jaar in. 

Heb jij een neusje voor mooie dingen? Dan heb je jouw favoriet voor de feestdagen vast al gezien.

Shop sale            Shop new arrivals      

 


Lees ook: 

 

Het beste van 2015            Haal je bestelling af in een omoda-winkel

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies