Espadrille crush Rubriek: Inspiratie

De espadrilles zijn weer populair dit seizoen

Soms ben je ineens helemaal hoteldebotel, dat heb ik dus op dit moment. Ik heb namelijk een dikke, vette crush op alle espadrilles ter wereld.

Vorig jaar had ik al behoorlijk de hots voor werkelijk ieder paar TOMS. Sommige collega’s bestempelden het stiekem al een beetje als obsessief, maakt mij niks uit natuurlijk. Maar ik denk dat daar mijn eerste steek van verliefdheid begon. Dit seizoen neemt mijn crush groteske vormen aan en daar begint het probleem.

O-VER-AL ESPADRILLES

Ik geef je even een indruk van mijn inkoopgedrag vanaf februari. Op het plan stonden dit seizoen: nieuwe All Stars, iets met een hak, veterschoentjes en platte sandaaltjes. De hak is getackeld, het veterschoentje is een plus één of twee, mijn sandaaltjes en Conversjes staan klaar om gezellig mee naar huis te gaan en toen viel mijn oog op de espadrille. En dan bedoel ik niet één specifieke espadrille, maar alle espadrilles. Want ik zag ze o-ver-al. In mooi cognac van TOMS, met ponyhair van Fred de la Bretoniere, met een accent op de neus van Billi Bi, een glansje van Vidoretta en natuurlijk ook met een platformzool van Replay.

KEUZESTRESS Normale mensen krijgen keuzestress van hele relevante dingen, maar ik krijg het van espadrilles. Verschil moet er zijn. Ik heb nu al stiekem bedacht dat in mijn plan nog best een paar espadrilles past, maar welke? Misschien dat ik ze gewoon nog één keer allemaal moet bekijken, keep you posted.

iets voor jou?

How it's made

Wil je een kijkje in de espadrillekeuken va Fred de la Bretoniere? Dat kan.shop:ESPADRILLES          BILLI BI          FRED DE LA BRETONIERE

LEES OOK:
STRIPES TRend          NU ONLINE: FASHIONCHICK LA LUXURY


Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies