Een zorgeloze zomer met Birkenstock Rubriek: Inspiratie

Een zorgeloze zomer met Birkenstock

Je gelooft het misschien niet, maar knap en comfortabel gaan echt heel goed samen. Het merk Birkenstock is daar het levende bewijs van. 

Liefde voor je voetenVoeten zijn vaak een vergeten lichaamsdeel. Maar wist je dat het juist heel belangrijk is om goed voor je voeten te zorgen. Onze voeten worden continu belast, doordat ze ons hele lichaamsgewicht moeten dragen. Superlief natuurlijk, dus kun je op zijn minst zorgen voor een goed voetbed.

Een zorgeloze zomer met Birkenstock

Een comfy voetbed Wat dat lief-zijn-voor-je-voeten met Birkenstock te maken heeft? Dat is niet zo moeilijk. Het voetbed van Birkenstock bestaat namelijk uit ergonomische vormen. En die vormen zorgen ervoor dat de lichaamslast gelijkmatig over jouw hele voetoppervlak wordt verdeeld. Zo wordt iedere stap die jij deze zomer op Birkenstock-slippers zet ondersteund. Hé, is dat even fijn als je naar een stadje gaat of over de boulevard loopt.

Een zorgeloze zomer met Birkenstock

Knappe modellenDe voet wil wat, maar het oog natuurlijk ook. En dat begrijpt het merk Birkenstock maar al te goed. In combinatie met een heerlijk voetbed worden de allermooiste slippers gecreëerd. Van teenslippers tot slippers met bandjes en dat in mooie basic kleuren, maar ook in zomerse tintjes.

Wees dus lief voor je voeten en shop jouw favoriete Birkenstock-slippers. Je voeten extra in de watten leggen? Lees dan het blog De zomer ligt aan jouw voeten voor tips en tricks. 

 

Shop je favoriete Birkenstock-slippers:

Dames Birkenstock-slippers

 

Lees ook: 

Vier de zomer op slippers   De mooiste sneakers in de Sale   Slingback
Vier de zomer op slippers        de mooiste sneakers in de sale   Slingback

Jeanine
door Jeanine
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies