Deze pumps moet je hebben Rubriek: Inspiratie

pumps online kopen

Jawel, het is december. Hoog tijd voor wat high heels. Die feestmaand ga je toch op de mooiste pumps in? Dachten wij ook. 

Een mooie pump is een must. Na alle festiviteiten draag je ze gewoon door onder je ripped jeans of prima pantalon. Niet denken dat je ze alleen maar kwijt kan aan je kerst-dish dus. En dit zijn de hoge hakken die van jouw look een feestje maken (ook als het geen feest is). 

De klassieker

The most wonderful time of the year vraagt om een klassieker, de rest van het jaar vraagt om een klassieker. De zwarte pump is het summum van vrouwelijk en moet dus nu je kast in. 

Voor het blok

De hakken zijn hoog, maar stevig dit seizoen. Een mooie blokhak is dus zéker een optie. Is dit net iets té voor je? Ga dan voor de middenweg, want genoeg designers gingen voor de mix. 

unisa pumps online

Pittig punt

Mijn lievelings, want je kan er zo lekker een punt mee maken. Jawel, het is de punt. Ideaal, want te krijgen in stiletto of juist met wat meer hak. Maar het maakt je instant stijlvol, ben je helemaal on point mee. Oké, oké, deze mogen ook meeZoek jij je toevlucht liever in een laars? Mag ook natuurlijk. En ook al is dit eigenlijk een pumps-only-zone, deze knapperds wilde ik je niet onthouden. 


En nu hoop ik natuurlijk dat je online shopping-rondje tot grote hoogte stijgt. Niet vergeten, die pumps zijn na de holidays ook een puik plan. Fijn feest allemaal! 

Shop ook: accessoires voor kerstoutfit         schoenencollectie dames

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies