De schoenen van koningin Máxima Rubriek: Inspiratie

Onze koningin Máxima ziet er immer stijlvol uit. Ze heeft een goede smaak voor schoenen. Laat je inspireren door haar geweldige stijl. 

Máxima is een lief, vriendelijk en aimabel persoon. Daarnaast wordt ze door velen geroemd om haar geweldige smaak en stijl. Haar stijl laat zich het best omschrijven als elegant met een verrassende twist. Ze heeft een enorm goede smaak voor schoenen. Onze beeldschone koningin zie je het meest op pumps, sandalen met een hak en sleehakken. Als ze voor plat schoeisel gaat, kiest ze vaak voor een elegante ballerina. Wil jij er ook zo koninklijk en stijlvol bijlopen? Wij nemen haar schoenen looks even onder de loep. 

Sandalen met een hak of sleehakken

Máxima draagt vaak een sandaal met een hak, want een hak is super stijlvol. Ze is net als wij groot fan van het merk What For. Zo droeg ze onlangs tijdens haar bezoek aan de Siciliaanse hoofdstad Palermo een paar sleehakken van dit mooie merk. Dit model hebben wij helaas niet in de collectie maar we hebben wel prachtige andere items van dit mooie merk. Je vindt de collectie van What For hier.

Koningin Maxima op sleehakken in Palermo

PUMPS

Pumps zijn haar favoriete schoenen. Begrijpelijk, ze zijn super classy en matchen perfect bij haar uitgebreide collectie jurken. Naast pumps in basic zwart, beige en bruin wordt onze koningin ook regelmatig gespot met een pump in knalkleur aan haar royal feet.

 

 

BALLERINA'S

Niet elke gelegenheid is geschikt voor een elegante hak. De ballerina is dan Máxima’s favoriete vervanger. Dit model is een stuk comfortabeler maar heeft nog steeds de allure en elegantie van een hak. Ze draagt het liefst een ballerina in een nude tint. Begrijpelijk, deze tint laat zich makkelijk combineren.

 

 

Én, voor welke koninklijk paar kies jij?

 

SHOP OOK:
Dames pumps collectie  Damessandalen

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies