De enkellaars en ik Rubriek: Inspiratie

De enkellaars en ik

De enkellaars en ik zijn dikke vrienden. Waarom? Ze passen overal bij en zijn draagbaar in ieder seizoen. 

In de herfstmaanden heb ik altijd een kledingcrisis. Van ontzettende shopdrang tot ik-heb-niets-om-aan-te-trekken-frustraties. Eigenlijk heb ik dat probleem 365 dagen lang, maar goed laten we het daar maar niet over hebben. Terug naar mijn beste vriend, het enkellaarsje. Mijn redding, als de grote paniek van ‘wat moet ik aan’ toeslaat. Benieuwd naar mijn helden? Ik heb mijn lievelingetjes voor jou op een rij gezet.

Op stap met plat

Als ik mijn eigen stijl moet omschrijven: ik hou van netjes, maar wel met een stoere twist. Als ik dus op zoek ben naar een plat enkellaarsje, kies ik altijd voor een stoere boot en dan het liefst met een wassing . Ik ben namelijk fan van leer dat leeft en dat bij iedere stap die ik zet alleen maar mooier en mooier wordt. Niet gek dus dat de enkelboots van Sendra de mijne zijn.

Sendra laarsjes voor dames

Sendra enkelboots 189,95

Hoog en comfy

Een garderobe zonder een goed paar hakken is voor mij niet compleet. Ook dan is het enkellaarsje weer zo’n fijne vriend. Je hebt namelijk veel meer houvast om je enkels dan bij een pump, waardoor je er makkelijk heel de dag op kan lopen. Mijn favoriet op hooggehakt gebied? Dat is met stip op nummer 1: Unisa. Mooie kwaliteit, een goede hak, supervrouwelijk en ze zitten echt fantastisch.

Unisa enkellaarsje voor dames

Unisa enkellaars 139,95

Miss koukleum

In de winter lig ik vaak gewikkeld in twee dekentjes op de bank, met een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom in de hand. Natuurlijk kan ik daar niet de hele winter blijven liggen en moet ik mezelf ook wel eens naar buiten schoppen. Je snapt, ik ga dus echt niet zonder iets warms aan mijn voeten de deur uit en nee, dan bedoel ik natuurlijk geen pantoffels (Al zou dat best fijn zijn). Op de koudere dagen gaat mijn liefde dan ook uit naar de warme enkelboots van Shabbies met dat mooie zachte leer.

Shabbies enkelboots voor dames

Shabbies enkelboots 199,95

Wat voor weer het ook is of wat ik ook ga doen, enkellaarsjes zijn mijn absolute moet-ik-hebben. Mijn favorietenlijstje staat dan ook vol met allerlei enkellaarsjes van stoere platte boots tot chique modellen met hoge hak. Welke vind jij het leukst?

 

Shop jouw favoriete enkellaarsjes

 

Lees ook:

5x waarom je UGG'S moet aanschaffen            Kies je herfstkleur            Wannahave wednesday by Amber

 

Jeanine
door Jeanine
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies