De comeback van K-Swiss Rubriek: Inspiratie

K-Swiss

De must-have sneaker uit de 00’s is terug. En hoe! Lees hier alles over de gloednieuwe en superleuke collectie van K-Swiss. 

KEN JE KLASSIEKERS

We gaan even terug naar 1966, het jaar dat K-Swiss met de eerste leren tennisschoen op de markt kwam. En met succes. De schoen maakte zijn debuut op Wimbledon en verdween daarna nooit meer van de tennisbaan. Niet gek, want de schoen is niet voor niks uitgeroepen tot beste tennisschoen allertijden. Dat noemen we nog eens een topper van een klassieker. 

K-Swiss heren

IN ’T NIEUW

Dat K-Swiss niet alleen op de tennisbaan een succesvolle speler is, bleek in de jaren 90 en 00 wel. Iedereen trok spontaan de sportieve sneakers aan en ging voor die casual look. En nu met al die leuke, nieuwe modellen kan de run op K-Swiss weer opnieuw losbarsten. Dit seizoen verschijnen de sportieve sneakers in zwart, wit, donkerblauw en metallic. Zo combineer jij er makkelijk op los en zie je er ook nog eens supergoed en on-trend uit.

K-Swiss dames

TWIST THAT TONGUE

Ken je ‘m nog? Dat model waarvan je de tong (de flap onder je veters) kon draaien. Ook die heeft een comeback gemaakt. Voor mannen is hij geüpdatet met een moderne, gestipte kant en dames, voor ons hebben ze een reptielenprintje mét gouden details toegevoegd. Leuk toch? Zo creëer je binnen een handomdraai met één schoen twee verschillende looks. Dat is nog eens verdraaid handig.  

shop de collectie:
K-Swiss dames          K-Swiss heren

lees ook:
stijlvol op pad met ted baker          hoe maak je een kinderschoen?

charlotte
door charlotte
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies