Dare to wear: rood Rubriek: Inspiratie

Dare to wear: rood

We love red, maar durf jij het aan? Dit zijn dé redenen waarom rood dragen goed voor je is. 

Rood is intens en sterk. Bij rood denk je al snel aan liefde, daar klopt ons hart toch wel wat sneller van. Maar dat is nog niet alles. Rood straalt zelfstandigheid, moed en power uit. Dat wil jij toch ook?

When in doubt, wear red

Rood is een spraakmakende kleur in modeland. Een verkeerde combi zorgt al snel voor een uitstraling die, we houden het netjes, wat minder classy is. Daar word je natuurlijk niet blij van. Hier en daar een rode touch in je look en je outfit ziet er wél fantastisch uit. Speel dus niet op safe, maar voeg een knallend rood item toe. Denk: een rode pump, hippe sneaker of opvallende tas. Maar onthoud: balance is the key word.

Fashion red 

Rood, roder of roodst?

Rood it is, maar nu nog kiezen. Ga je voor bordeauxrood, oranjerood of felrood? Dat ligt meestal aan je mood. Bordeaux staat voor warm en klasse, ideaal voor bij een belangrijke afspraak. Ga je voor vrolijk? Kies dan voor oranjerood, dat is de perfecte tint voor in de zomer. Met een hint oranje straal je meteen uit dat je creatief en impulsief bent, dat zorgt voor eindeloos veel ideeën. Tot slot is felrood dé kleur om met een flinke dosis zelfvertrouwen en energie voor de dag te komen. Draag het dus vooral als je het nodig hebt.

Something red? Shop de mooiste, rode items online. 

 

SHOP NU:

Sandalen            ballerina's            portemonnees            schoudertassen            handtassen

 

 

LEES OOK:

wannahave wednesday by carola            the lady & the shoe            omoda weekly #27

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies