College Rubriek: Inspiratie

De klassieke Britse look is een grote trend voor kinderen

De college look is een duidelijke trend voor kids dit najaar. Bij college kan men denken aan het klassieke Britse stijltje. 

College TREND FOR KIDS

College is van oorsprong een klassieke Britse stijl. Denk aan de ouderwetse kostschool uniformen van wol en tweed. Wat betreft kleur zien we bij deze trend voornamelijk veel bruin, grijs, groen, donkerblauw, burgundy en zwart. Met dit kleurenpalet is college dus de perfecte trend voor de herfst!

De kleuren van deze trend zijn perfect voor de herfst

MEISJES

Ook voor meisjes is de college look populair

Qua schoenen voor  meisjes moeten we bij deze trend denken aan lange zwarte en bruine laarzen, soms met gespen of leuke veters, maar veelal redelijk bescheiden en netjes. Om de complete college look te krijgen zijn deze laarsjes super leuk om te combineren met een geruit jurkje en capes of jassen van zware stoffen als tweed en wol. Zie hieronder enkele schoenen voor meisjes die perfect bij deze trend aansluiten:

JONGENS

Klassieke laarsjes zijn perfect voor de college look

Voor jongens zien we veel klassieke laarsjes met elastiek en laarsjes met metalen of gouden gespen. Ook de klassieke bootschoen mag natuurlijk bij deze trend niet onbreken! Deze stijl schoenen zijn super leuk om te combineren met een mooie trenchcoat, blazers in tweed, gebreide truien, ruitjesbloezen en smalle pantalons. Zie hier een aantal leuke schoenen voor jongens die perfect bij de college trend passen:

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies