Chic in sneakers Rubriek: Inspiratie

chic in sneakers

Associeer jij sneakers alleen met trainingspak of stoere jeans? Stop, geen vooroordelen meer. De sneaker draag je vandaag ook gewoon vrouwelijk en chic. 

Ben jij het typetje feminine en grijp je niet snel naar een boyfriend jeans, oversized jas of grove sneaker? Dan kunnen we elkaar de hand geven. Toch mogen we de populairste schoen van 2016 niet keihard negeren. Want op deze manieren draag je ‘m vrouwelijk, chic en een tikkie sportief.

Pittig puntje

Voeg een pittig puntje toe et voila, jouw chique sneaker is daar. Een spits neusje of glimmend detail maakt die sneaker tot een echt hebbeding. Wedden dat je die high heels binnen no time inruilt?


Jurkje, rokje, sokje

Een manier om de sneaker stylish te dragen is onder een jurk of rok. Maar hoe draag je dat in de winter? Kies voor een zwarte sneaker, die combineer je easy met een dikke, donkere panty. Scrol even door naar onderstaande foto’s en zie hoe leuk die sneakertjes eigenlijk zijn. 

Sneakers


sneakers


De broek aan

Heb je liever de broek aan? Chic met sneakers ben je met een pantalon, donkere jeans of zwarte skinny. Deze schoenen maken je lookje net even spannender, dan wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een enkellaarsje.

sneakers

Ben je net als ik overtuigd van de feminine sneaker? Hieronder speciaal voor jou een fijne selectie van deze comfortabele stappers. Happy sneaker season!  

Shop nu:

sneakers


Lees ook:

18x zwarte enkellaarsjes          Waarom Nubikk's je nieuwe lievelingsschoenen zijn

 

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies