Birkenstock: de zomer must-have voor kids Rubriek: Inspiratie

Birkenstock: de zomer must-have voor kids

De zon schijnt, het kwik stijgt en dat betekent maar één ding: kinderen willen naar buiten. Maar dan wel op de allerleukste en -stoerste slippers of sandalen. En laat Birkenstock nu net een heel toffe collectie hebben. Let’s take a look.

BEST OF BOTH WORLDS

Een paar weken geleden las je in het blog must: goede kinderschoenen al hoe belangrijk goede kinderschoenen zijn bij de ontwikkeling van een kind. Birkenstock is zo’n merk dat hier altijd rekening mee houdt. De sandalen en slippers hebben een comfortabel voetbed, geven de voetjes steun op plaatsen waar dat nodig is en ze zien er ook nog eens superleuk uit. Zo krijgt je kleine the best of both worlds: hippe sandalen en goed comfort.

Birkenstock: de zomer must-have voor kids

BANDJE HIER, BANDJE DAAR

Het valt misschien niet gelijk op, maar Birkenstock heeft heel wat verschillende modelletjes in de collectie. Zo kent iedereen het bekende model Gizeh wel, dat is het model met het bandje tussen de tenen. Voor de echte stoere meisjes en jongens is het Arizona-model perfect. Deze heeft een dubbele band op de voorvoet en ziet er supervet uit. Liever een model dat niet snel uitvliegt? Dan moet je bij de modellen Rio of Taormina zijn. Deze hebben een bandje op de achterkant van de voet dat voor extra stevigheid zorgt.

Birkenstock: de zomer must-have voor kids

IT’S UP TO YOU

De vrolijke Birkenstocks zijn er in heel wat kleuren, van fel tot pastel en van rustige tot drukke prints. Wat dacht je van een roze, zilver of wit model voor al die lieve meisjes? En stoere blauwe of zwarte voor al die coole jongens? 

shop hier de leukste Birkenstocks:

 

shop de hele collectie van birkenstock:
meisjes          jongens          dames          heren

 

lees ook:
op avontuur met timberland          must: goede kinderschoenen          stralen met kinderschoenen van red-rag

charlotte
door charlotte
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies