Bevrijd je benen, het is rokjesdag Rubriek: Inspiratie

Rokjesdag

De allerleukste dag van het jaar is aangebroken. Het is rokjesdag en dat vraagt om plaatjes van rokjes en je aller vrolijkste schoenen.

We hebben er een jaar op moeten wachten, maar het is nu dan eindelijk zover. Het is rokjesdag. Dames, gooi je panty’s aan de kant en bevrijd die knappe melkflessen. De zon schijnt en dat vraagt om rokjes met een stel mooie stappers eronder.

Rokjesdag pumps sandalen sneakers

Of je nu voor mini, midi of maxi gaat, het zijn je spetterende, blote benen die de show gaan stelen. Vanaf nu zit er een verbod op die akelige panty's en maillots en mag die lange zwarte jeans weer wat vaker in je kast blijven hangen. Met een extra likje crème, een fijne behandeling bij de pedicure en een haarvrij, glad huidje staat niks je meer in de weg om de dag door te huppelen.

Rokjesdag pumps sandalen sneakers

Wat betreft schoenen kun je net zo losgaan als je rokjeskeuze, want dat is nou juist zo fijn, onder een rok kun je bijna elke schoen aan. Van een stoere gymp tot een vrouwelijke hak of toch liever een gaaf cowboylaarsje of een verfrissende sandaal, het kan allemaal. Mits je de juiste stijl kiest.

Dus dames, ga de straat op, voel de warme gloed van de zon je huid bruinen, hoor de vogels vrolijk fluiten en zwier en zwaai er flink op los. Het is rokjesdag en jij mag gezien worden!

Shop de look:

rokjesdag vraagt om eindeloos veel rokjes en schoenen met elkaar combineren om vervolgens trots te flaneren, kijk maar mee:

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies