Back to school met Red-Rag Rubriek: Inspiratie

Red-Rag voor kids

Is de zomervakantie voorbij? Dan is het tijd om de kleine man of jongedame te verrassen met een hippe back to school outfit. En dat kan alleen maar met Red-Rag.

Lekker eigenwijs
Shoppen met je hele kroost is niet altijd makkelijk. Die dag letten ze nét iets minder goed op en rennen ze als ware sprinters en lekker eigenwijs door de winkel. De ultieme tip: zoek een Omoda-store bij je in de buurt en trek ze de nieuwste Red-Rags aan. Gegarandeerd blije gezichtjes. Online bestellen kan natuurlijk ook. 

Niet voor watjes
Back to school is veel spannender dan back to work. Een nieuwe juf of meester, nieuwe schriften en misschien wel nieuwe vriendjes. Hoe leuk is dat? Maar daar moeten ze natuurlijk wel stevig voor in de schoenen staan. Met de leukste designs van Red-Rag zijn ze klaar voor elk avontuur. De creativiteit spat ervan af, net zoals de kleurtjes. Lekker eigenzinnig, en dat maakt elke schoen net even anders dan de rest. Kwaliteit staat voorop bij dit fijne merk, dus rondrennen doen ze voorlopig nog even op deze mooie modelletjes. 

Op zoek naar het aller-allerleukste kindermerk van nu? Shop nu de Red-Rag collectie

LEES OOK:

omoda weekly #34            weekend fever            zo maak je jouw schoenenkast fall/winter proof

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies