Anna Nooshin 'My boyfriend styles me' Rubriek: Inspiratie

Danny en Anna

Hoe stoer is het om je garderobe in de handen van je vriend te leggen? Anna Nooshin durft het aan in ‘My boyfriend styles me’. 

Eigenlijk is het een verboden-toegang-zone voor de camera, maar óók voor Anna's vriend Danny Roumimper. Maar dit keer maakt ze voor allebei een uitzondering. Danny kiest zijn drie favoriete schoenen voor Anna uit de nieuwste collectie én zoekt daar een outfit uit haar eigen kast bij. Spannend voor Anna, maar dus ook een flinke challenge voor Danny. 

Look 1 - Overknee boots 
Danny kiest voor de Los Angeles-vibe in zijn eerste ensemble voor Anna. Een donkerblauwe laars van Evaluna met short en funky overhemd. Behind the scenes verklapte Anna dat ze dit zelf zou dragen met een oversized jurkje, even for your information. 

lange laarzen anna nooshin

Look 2 - Cowboy boots 
Hoe moeilijk is het om een cropped broek te combineren bij een leuk laarsje? Nou, applaus voor Danny want hij flikt het gewoon. Daar geeft hij veel van ons dames toch even het nakijken. En de leopardprint bewijst maar weer dat 'ie bij alles past. 

anna nooshin cowboy boots

Look 3 - Biker BootsEn last but not least, want met deze outfit blijft hij he-le-maal in Anna's comfortzone. Biker boots, leren broek en een leuk shirt met patches. En als ze het koud krijgt? "Dan draag je er ook nog een leren jasje bij", aldus Danny. Hé, en hij zit qua trend echt helemaal goed met die biker-look. We like.  

anna nooshin biker boots

Danny z'n voorliefde voor boots is overduidelijk. Maar Anna heeft deelt haar favourites gelukkig ook nog even met ons. Dáár zit dus ook een mooie hak en fijne sneaker bij en die hebben we ook gewoon nodig dit seizoen. En, wat is jouw favoriet voor dit seizoen? 

shop in de stijl van Anna en Danny: 


shop ook:
shop damesschoenen online            herenschoenen

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies