Alle ins en outs over de Omoda Experience Rubriek: Inspiratie

Omoda's allergrootste fans

Wil je ook zo graag weten hoe de Omoda Experience van start ging voor de zesentwintig fans dit weekend? Dat kan, want je leest hier hóe leuk het was.

Ben je soms ook stiekem jaloers op bloggers, vloggers en social influencers die ronddwalen op events met champagne, macarons uit Parijs eten en een manicure krijgen tot in de puntjes? Dat dachten wij ook. Daarom moest het anders, de zon op de bol van ónze fans en heel veel watten om ze in te leggen. Wat je dan krijgt? Zesentwintig superleuke vrouwen waar je twee dagen mee op stap mag. En dat zag er zó uit. 

limo omoda

Een VIP reist in stijl en dus werden de Omoda-fans vrijdag én zaterdag in een limo rondgereden. Op Rotterdam CS kregen de ladies de limo's en butlers (met strikje en bretels) voor het eerst te zien. En geloof ons, dat zorgde voor een grote glimlach bij onze zesentwintig dames. 

Koffie break

butlers Omoda

Je dag begint goed met koffie én schoenen, maar een vers sapje van Pitnick doet het ook heus heerlijk in zo'n mok. En vooral als je daar een zoete lekkernij bij serveert. 

Koffers

In het Zeeuwse Zierikzee, de stamplaats van Omoda, stonden zesentwintig koffertjes klaar vóór de allereerste Omoda-winkel. Niet voor niks natuurlijk, want na een warm welkom van directeur Wilhelm Verton was het shoppen geblazen. De Omoda-fans gingen met hun favoriete paar voor de winter naar huis. De lange laars was de grote lieveling, maar ook de designs van Sendra, Unisa en Nubikk mochten de koffer in. 

Drinks at Omoda Zierikzee

Bij een feestje horen bubbels. En als die geserveerd worden door je butler, dan smaakt dat extra goed. 

Lunch at De Zeeuwse Hemel

De lunch was served op de hotspot van Zierikzee, het terras van de Zeeuwse Hemel. Wat brood met huisgemaakt hummus, avocado met gesmolten kaas van de boer en een zomerse salade met quinoa waar je de zon van in je bol krijgt. Het eten was bijna te smakelijk, zó lekker. 

Fans met koffers

Na al dat lekkers stond er een educatief uurtje op het programma, want het Omoda-team wilde natuurlijk wél even het hoofdkantoor showen. Het 'ooooh' en 'aaaaah' vloog je om de oren bij de entree naar het magazijn, maar ook bij het ritje in de heftruck naar tien meter hoogte. En in Grand Hotel ter Duin druppelden ondertussen alle beautyspecialisten binnen voor de ontspannen uurtjes.

beauty Omoda

Na het relaxmomentje ging de limo richting restaurant Bij Kees in Zierikzee voor een overheerlijk diner. En het was toch wel een extraatje dat de chef die middag nog voor onze Koningin Maxima kookte. Voel je je toch extra koninklijk door. 

Hotel ter Duin Omoda

Limo omoda

De volgende ochtend was de dresscode: sportief. Aan het ontbijt stonden de fitgirls al te trappelen en met een sporty goodiebag stapten ze de deur uit. Richting strand voor een yogasessie, maar dat wisten ze natuurlijk nog niet. Helemaal zen pakten ze de koffers voor een laatste verrassing op het hoofdkantoor. 

yoga omoda

Toms My Jewellery

Die surprise had, hoe kan het ook anders, weer een begin, midden en eind. Het startte met een lunch en overheerlijke oerboterhammen plus limonades van Pitnick, Manon Meijers schoof aan voor persoonlijk stijladvies en ze zwaaiden af met een portemonnee van ByLoulou.

lunch omoda

Manon Meijers Omoda

Alle fans kregen voor onderweg nog wat leesvoer mee. Jawel, het nieuwste Omoda Magazine. Exclusief, want de rest van Nederland moet nog een weekje wachten. 

Omoda Magazine nieuw

hoofdkantoor omoda

En dacht je dat dit het was? Oh nee, want de komende vier maanden staan in het teken van deze zesentwintig heerlijke, gezellige en lieve Omoda-fans. Benieuwd naar het vervolg? Stay tuned


Shop snel de nieuwe collectie:
Damesschoenen            Herenschoenen

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies