All you need is a new pair of boots Rubriek: Inspiratie

Na de lange nazomer, waarin we hebben mogen genieten van hoge temperaturen, is het nu alweer oktober. De temperaturen dalen en de bladeren vallen van de bomen, we moeten er toch echt aan gaan geloven: de herfst is in volle gang. En hoe kan je je het beste voorbereiden op deze koude tijden? Juist, het is tijd voor een nieuw paar laarzen.

Bikerboots

Bikerboots zijn dé allrounders, en het lijkt wel of ze ieder jaar steeds leuker worden. Ze zijn niet alleen superstoer maar ze zijn ook nog eens gemakkelijk te combineren. Een skinny, een jurkje of een rok, alles kan erop. Oftewel, deze all time favourites mogen echt niet meer ontbreken in je garderobe! 

                             Boots     Alma en Pena | Boots     Mjus

 

Enkellaarsjes

Enkellaarsjes zijn niet alleen überhip, maar kunnen ook nog eens heel warm en comfy zijn. Ideaal voor het wisselvallige weer in ons koude kikkerlandje. Zeg maar adios tegen de koude voetjes en trek snel een van deze leuke warme enkelboots aan. 

                        Enkellaarsjes     Alma en Pena | Enkellaarsjes     Tommy Hilfiger

 

Overknee laarzen

Overknee laarzen zijn dé musthaves met de winter in zicht. Ze zijn lekker hoog en houden je benen dus extra goed warm. En nog een voordeeltje is dat het lijkt alsof je ellenlange benen hebt met deze boots. Laatste puntje: ga je voor de hak, of lekker plat? 

                           Overknee laarzen     Omoda | Overknee laarzen     Shabbies

 shop hier:

                    

 

lees meer:

Haute hiking                         Dare to be different                    

door sabine
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies