Adidas Gazelle: de nieuwe must-have Rubriek: Inspiratie

De Adidas Gazelle is nu al de must-have schoen van het jaar. En dat kan na het succes van de Superstar en de Stan Smith kan het eigenlijk niet fout gaan. 

Na het succes van de Superstar en de Stan Smith maakt nu de Adidas Gazelle zijn comeback. En volgens mij wordt dat één groot succes.

De Gazelle begon in 1963 als zaalvoetbalschoen. Hij was toen al zo populair dat er wereldwijd 40 miljoen exemplaren zijn verkocht. In die sixties werd dit model al flink gedragen door stijliconen en zag je ‘m overal terug in het straatbeeld. 

Om de sneaker een moderne twist te geven is er hier en daar natuurlijk nog wat gesleuteld aan het oude model. Versie 2.0 van de Gazelle lijkt meer op de versie uit de nineties dan uit de sixties. Met een slanke vorm en sportieve details past de nieuwe Adidas Gazelle perfect bij een super hippe sporty look en dus gemaakt voor jouw schoenenkast. 

Zo populair de old school versie was, zo populair wordt de nieuwe Adidas Gazelle. Ook dit model is al vaak gespot in fashionland. De sneakers zijn niet alleen onwijs comfortabel, maar ook nog eens heel makkelijk te combineren. Geen fan van de sporty hype? Dan draag je ze bijvoorbeeld onder een midi-rok met een leren jasje of lekker casual onder je favoriete skinny jeans. 

En als we naar de broertjes van Gazelle mogen kijken, wordt dit nieuwe model één groot succes. Hebben dus!

SHOP:

Knop naar Adidas Gazelle collectie          

OOK LEUK OM TE LEZEN:

Wannahave wednesday by Jill            De schoenentrends Herfst/winter 2016Wannahave wednesday by jill         Schoenentrends herfst/winter 2016

 

  

 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies