5x Mooi Merk Rubriek: Inspiratie

mooie merken

De online shop staat natuurlijk vol met mooie merken, maar soms mag je een lekker label best even in het zonnetje zetten. Een voorjaarszonnetje in dit geval.

Tommy Hilfiger Sperry

 

TWIST MET TOMMY

Ben je gek op een preppy twist? Dan is Tommy Hilfiger je man. Dit label ademt de Amerikaanse stijl, is cool tot in de puntjes en de kwaliteit is om van te smullen. Met Tommy Hilfiger Footwear stap je stevig en fashionable dit seizoen in.

SPERRY ROCKS THE BOATInvented at sea, maar de SPERRY TOP-SIDER is aan land net zo’n succes. Paul Sperry nam de poot van zijn hond als basis voor de zool van zijn non-slippery bootschoen en creëerde de perfecte schoen voor aan boord. Maar de designs van de schoentjes zijn echt te leuk om alleen op een boot te dragen.

UGG Australia Gabor

WHAT’S UGG? #THISISUGGNatuurlijk zijn de sheepskin laarzen van UGG Australia té heerlijk, maar wist je eigenlijk al dat ze original beachwear zijn? Dat dit niet helemaal je ding is, dat kan natuurlijk.  Maar de rest van de collectie van UGG Australia is ook het summum om te dragen in de lente en zomer. Een absolute ‘must-check’ voor je fashionlijstje.

GAAF MET GABORGabor in ’t kort? Sophisticated, comfortabel en een überfijne pasvorm. Alle knowhow over fashion én kwaliteit in één collectie, daar word je pas happy van. We zijn gek op mooie schoenen, maar nog gekker op mooie schoenen die heer-lijk zitten.

Via Vai online

ALL YOU NEED IS VIA VAI
Soms is een klassieker alles wat je nodig hebt. Met de easy going designs van VIA VAI ga je voor puur, stoer, elegant én vrouwelijk. De minimalistische ontwerpen maken dit merk een best basic pur sang.

Shop mooie merken:
tommy hilfiger          sperry          ugg australia          gabor          via vai

lees ook:
topmerken voor mannen


Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies