3 x favourites Rubriek: Inspiratie

Favourites van onze Omoda-collega Manon

De online shop is natuurlijk heerlijk, maar Omoda heeft óók vijftien fijne, offline winkels. Manon houdt je vanaf nu up to date vanuit de winkel, maar we delen eerst even haar favourites met je.

VERZAMELWOEDEManon is een serieuze speler op de schoenenvloer. Ons hele team vindt haar schoenenverzameling bijzonder indrukwekkend en dat zegt eigenlijk al genoeg. Haar familie schijnt zich ondertussen nogal zorgen te maken en zich af te vragen waar haar verzamelwoede stopt. Ons idee? Nooit. Gelukkig maar, want nu kan ze haar grootste passie online en in de winkel met je delen.

Schoenencollectie van Omoda-collega Manon

MANON’S FAVOURITES“Het is altijd een feest als de nieuwe collectie binnenkomt in de winkel”, vertelt Manon. “Ik kies supersnel mijn favorieten uit. Als ik thuis ben, dan loop ik snel naar mijn schoenenkast om mijn nieuwste pronkstukken een mooi plaatsje te geven. Mijn absolute favourites zijn laarsjes van Karma of Charme, sneakers van Adidas en natuurlijk zwarte enkellaarsjes.”

3 X IN STIJL“Als ik zin heb in een casual look, dan ga ik voor een stoere jeans met mijn geliefde Adidas Stan Smith’s. En voor een avondje uit pak ik mijn hoge hakken uit de kast voor een vrouwelijke touch. Nu het festivalseizoen voor de deur staat is het tijd voor mijn laarsjes van Karma of Charme. Allemaal onder het motto: a woman can never have enough shoes.” En daar sluiten wij ons helemaal bij aan.

SHOP MANON’S MUST-HAVES: 

 

 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies