1 set 5 looks Rubriek: Inspiratie

Dezelfde outfit, maar dan vijf keer anders. Dat kan! Ideaal voor een weekendje weg of als je na kantooruren nog een gezellig etentje hebt. Hoe? Wissel je schoenen, tas en accessoires. Transformeer in un instant van sportief naar chic. 

READY TO PARTY

Met glanzende hakken, flashy zonnebril en rode clutch ben je klaar voor dat leuke feestje. De sweater, rok en pumps maken je look absoluut casual chic.

Met deze look ben je klaar voor dat feestje

SPORT DE LUXE

Iedereen loopt weg met runners. Gelukkig maak je die sporty chic look in een handomdraai. Match sneakers en een it-bag bij je midi-rok en je bent sportief met een chique twist.

Sporty, maar toch chic

SHOP TILL YOU DROP

Slip-ons zijn het summum van comfortabel en ook nog eens überhip. We love it!  Voeg natuurlijk een grote shopper aan je outfit toe, ideaal om al je aankopen in te stoppen. Happy shopping!

Deze outfit is perfect voor een leuk dagje shoppen

PARISIAN CHIC

Ah oui, Paris j’arrivé! Ga voor op en top vrouwelijk en voel je Parisienne. Met een hoed, rode tas, tweed loafers en de nodige bling sta je al met één voet op Parijse bodem.

Voel je parisian chic met deze look

STREETSTYLE ICON

Fashion ligt voor het oprapen op straat, dus volg je streetstyle icon op de voet. Als stijlicoon ga je voor een paar eyecatchers van heels, een fijne schoudertas en natuurlijk een mooie zonnebril.

Jij bent een streetstyle icon met deze look

HAPPY SHOPPING!

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies