Schoenenparade Rubriek: Bij Omoda

De Omoda medewerkers bij elkaar

Een avondje met Omoda-medewerkers uit alle filialen is zien en gezien worden. Sommige dames zijn al weken zenuwachtig, want wat trek je aan?

Ze mogen natuurlijk niet denken dat je niets om mode geeft, maar zeker ook niet dat je te veel aan je uiterlijk hebt gedaan. Al zijn er genoeg waar dat overduidelijk wel het geval is.

Gezelligheid bij het personeelsuitje
 
Het was vorige week dinsdag, ons personeelsavondje. En ik denk dat die dag de omzet een flink stuk omhoog schoot. Want voordat de ‘show’ begon, scoorden veel Omoda-dames nog een paar schoenen. Maar vlak de mannen, die een steeds groter deel gaan vormen, ook niet uit. Zelfs ik, opgejut door een collegaatje, kocht nog een stel toffe stappers.
 
Rond half zeven kon het schouwspel beginnen in de voor ons gereserveerde strandtent aan de Brouwersdam. In een decor van zon, zee en strand paradeerden de vrouwen, meisjes en alles daartussen in het rond. Maar hoe leuk of mooi de jurkjes, rokjes en topjes ook waren, het draait bij ons altijd om schoenen!

Blauwe ballerina’s, enige enkellaarsjes, elegante espadrilles, modieuze mocassins, pittige pumps, schattige sandalen, stijlvolle slippers en stoere sneakers; echt alle soorten en ook maten kwamen voorbij. Maar hoe belangrijk het uiterlijk deze avond ook leek, voor de innerlijk mens werd goed gezorgd. Tapas, frietjes, chocoladefondue, smoothies, wijn, bier en schoenen, veel schoenen. Dat is het personeelavondje van dit jaar in een notendop.

Rond de open haard

 

Maurits
door Maurits
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies