Omoda Weekly #8'2015 Rubriek: Bij Omoda

Wekelijkse update social posts

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.  

Vorige week maandag deelden we cadeautjes uit. @Joyceelise89 liet ons via Twitter weten heel blij te zijn met haar gewonnen #shoefiegoodiebag. @Kriwiltalens was een van de gelukkige winnaars van de Roberto d’Angelo actie en gaat nooit meer de deur uit zonder haar nieuwe arm-candy.

Omoda collega @irislc1 bezorgde ons een jaloersmakende picture van de kleurrijke Adidas Superstar sneakers. Bijna binnen en we just can’t wait no longer.

Overzicht van de leukste social posts

Op Facebook stromen er nog steeds toffe ontwerpen binnen voor de design de Omoda-tas actie. Staat je favoriet er nog niet tussen? Jouw unieke design uploaden kan nog tot vrijdag 6 maart en stemmen op jouw ultimate shopper is mogelijk tot maandag 9 maart.

Bij Stan en @cloudninedaily was het niet meteen liefde op het eerste gezicht. Maar als je Stan met een andere vrouw ziet is hij opeens een stuk interessanter. Veel geluk samen, you love birds ;)

Shop nu de items uit dit blog:

 

Lees ook:

 

Omoda Weekly #7            Omoda Weekly #6            Omoda Weekly #5


Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies