Omoda Weekly #7 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #7

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Pregnant and fabulousWat te doen als je 40 weken zwanger bent? Juist, nieuwe schoenen kopen voor jezelf. Mommy to be @_evestyle_ snapt dit helemaal en heeft deze beauties van ons eigen merk gescoord. Dit maakt het lange wachten natuurlijk wel ietsje (ge)makkelijker.

2. Spread the love Getuige @hester_slob was één van de gelukkige winnaars van de ‘deel jouw shoe-crush’ winactie. Deze zomer gaat haar zus trouwen en hierbij hoort natuurlijk een nieuw paar schoenen. Wie denkt er dan niet meteen aan Peter Kaiser pumps? Wij wensen jou, je crush en verloofde zus nog veel geluk en liefde in de toekomst.

3. Liefde voor ShabbiesElke vrouw wilt wel een paar Shabbies in haar schoenenkast. Geef maar toe, ook jij hebt een crush op Shabbies. Ook dit seizoen hebben ze het dik voor elkaar, dat wordt weer sparen voor een nieuw paar.

Omoda Weekly #7

 

4. Kleine meisjes worden groot Samen met mama @renéesteine-meijer de grote stad in, langs de Omoda winkel, een mooi paar schoenen uitkiezen en deze uiteindelijk ook nog zelf in een mini Omoda tas mogen dragen. Missie geslaagd.

5. Zomer, zomer, zomer!Wij kunnen niet wachten om de zon op te zoeken. Zeker op zo’n dag als vandaag wanneer de regen met bakken uit de lucht komt. All Stars aan, zonnebril op, kaarten mee en het allerbelangrijkste, vergeet vooral je paspoort niet. @gisellehelenaa heb je toevallig nog een plekje over in je koffer?

Shop de items uit dit blog

LEES OOK:OMODA WEEKLY #6          OMODA WEEKLY #5          OMODA WEEKLY #4

 

 

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies