Omoda Weekly #7'2015 Rubriek: Bij Omoda

Wekelijkse update met de leukste #omoda posts

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.  

Op social vroegen wij onze fans naar hun ultieme shoe crush. Uiteindelijk bleken heel wat dames een oogje te hebben op de enkellaarsjes van Karma of Charme. Blogger @yourlbb bezorgde ons een kijkje achter de schermen terwijl ze werd geïnterviewd door VIVA. En raad eens wat ze droeg? Haar Adidas Stan Smith sneakers van Omoda.

Sperry liet team Omoda afgelopen donderdag alvast kennis maken met de nieuwe collectie. @Lauraa_verdonk was één van de lucky ones die daarbij aanwezig mocht zijn. Een #shoefie met deze toffe Top-Siders mocht natuurlijk niet ontbreken. 

de vijf leukste #omoda posts

Mooi PR was benieuwd naar het bureau van onze Omoda-collega Iris en postte dit onder hun rubriek ‘What’s on my desk.’ Als stylist en editor mogen een kop koffie en een notitieboekje voor instant inspiration natuurlijk' niet ontbreken.

@Constantiia bedankte ons via Twitter voor de goede service na het bezorgen van haar gave Michael Kors sneakers. Glad we made her day!

Shop nu de items uit dit blog: 

Lees ook: 

 

Omoda Weekly #6            Omoda Weekly #5            Omoda Weekly #4

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies