Omoda Weekly #52'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #52

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1.    Shabbies onder de boomShabbies under the tree, wie wil dat nou niet? Bofkont @zusenliek, kon zich geen beter kerstcadeau wensen en deelde haar nieuwe favourites meteen op social. 

2.    Primabase, always a good ideaHoud jij van een touch of metallic maar ben je geen held op hakken, dan is deze toffe Primabase sneaker van @r.iwen je perfect match. Geschikt voor zowel een feestelijke als een dagelijkse look.

3.    Alleen maar liefdeMaripé’s om verliefd op te worden, zo vond ook @bertinegouw. Ze besloot dan ook meteen haar nieuwe loves met de wereld en ons te delen. Bedankt voor deze erg leuke share. Keep spreading the love. 

Omoda Weekly #52

4.    Een kleurrijke KerstDe meeste mensen gaan voor safe met zwart, maar deze daredevil niet, @biancajonge waagde zich aan kerstrood voor een extra outfit-boost. We like!

5.    In stijl het jaar uit

Zoek jij nog een platte party-proof schoen? Schoenliefhebber @browneyednien ging voor deze prachtige veterschoentjes van Paul Green. Zo dans jij comfortabel 2016 in. 

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:


  

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies