Omoda Weekly #51'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #51

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1.    New born UGG-fanHet is dan wel bizar warm voor de tijd van het jaar, toch zijn een paar warme boots altijd welkom. Ook de kleinste Omoda-fans zien zo’n paar UGG Australia wel zitten, mama @floortjewm was ze dan ook binnen no-time kwijt.

2.    Sneaky white and goldGeen held op hakken maar wil je er toch feestelijk uitzien tijdens deze feestmaand? Dan heeft @__kathem een gouden tip voor je, namelijk deze Michael Kors sneakers.

3.    Kerstachtig leukHoe leuk zou het zijn om in de dure decembermaand het aankoopbedrag van je schoenen terug te winnen? @irisvaarkamp twijfelde geen seconde en legde haar nieuwe Maripé’s meteen vast. Nu is het ho-ho-hopen geblazen. Share jij ook je nieuw shoes?

Omoda Weekly #51

4.    Jambo awayJambo watte? Jamboreeklepjes. De tofste en meest trendy manier om je sneakers een echte boost te geven. Zo kun je net als @cyb_merel elke dag de show stelen op je favo kicks maar dan toch iedere keer nét even anders. Voor welke kleur ga jij?

5.     Let's run

Ben jij een echte sneakerfreak? @levixfloor_14 ging voor deze Nikés, om het nieuwe jaar mee in te sprinten.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:


  

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies