Omoda Weekly #50'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #50

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1.    Stylingdag ByDanie
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. De twee lucky duo’s werden volledig gestyled door styling queen Danie Bles en @kelly_huijsman_styling. Gelukkige winnaars, leerzame stylingtips, een toffe fotoshoot en een leuke dag. In één woord: geslaagd.

2.    Christmas is coming
De feestdagen zijn nog niet begonnen, maar de dames van Omoda Dordrecht hebben dit weekend de kerstsfeer al geproefd op de jaarlijkse kerstmarkt. Zij zijn er helemaal klaar voor en jullie?

3.    December-time

Een hoop gezelligheid, familiemomenten en een paar Van Lier schoenen voor de feestdagen. Een beter weekend kan @bertrow1 zich niet wensen. En laten wij het daar nou helemaal mee eens zijn. 

Omoda Weekly #50

4.    Shiny metaltoesBen jij een type die op zoek is naar een leuke schoen voor deze feestmaand, maar ben jij totaal niet van de hakken? Dan heeft @jodieberghuis de oplossing, deze stoere Adidas Superstar sneaker kan zowel voor de feestdagen als in je every day look. Klinkt perfect toch?

5.    Printje hier, printje daar

De toffe dierenprintjes zien we écht het hele jaar door. Ook met Kerst schitter je met print. @merlegepkens heeft deze dierlijke Gabors al onder de boom gereserveerd. En dat voor een leuk sale-prijsje. 

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG: 

 LEES OOK: 

OMODA WEEKLY #49          OMODA WEEKLY #48       OMODA WEEKLY #47

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies