Omoda Weekly #5 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly met de vijf leukste posts

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Let the sun shineTijdens de SS16 fotoshoot van de allernieuwste Omoda shoes heeft de zon zich ook nog even laten zien. Dit leverde wel een heel bijzondere behind the scenes shot op. Dit belooft zeker wat voor de andere foto’s. Wij zijn benieuwd, jij ook?

2. Black forever Zwarte schoenen zijn zeker must-haves voor in de schoenenkast. Met deze coole schoenen van Bronx maakt @__yentl zeker een statement, black forever! We love it.

3. Tijdloos Floris van Bommel schoenen zijn tijdloos en uitzonderlijk. Dat wisten wij natuurlijk al, maar @adrianovds benadrukt dit nog even extra met zijn toffe foto.

De vijf leukste #Omoda posts verzameld in een overzicht

4. Whatsapp shoppen, het nieuwe shoppen Wat als je man, zoon of dochter niet van shoppen houdt? Denise en Renske hebben dé oplossing bedacht. Zoontje blijft thuis, mama gaat lekker shoppen en via Whatsapp worden de leukste schoenen voor je uitgekozen. Zo is iedereen blij. Wij vinden het een innovatieve oplossing!

5. Special wraps Één donderdag in de maand is het weer feest, de special lunch op Omoda HQ. Deze week werd het georganiseerd door de afdeling administratie en zoals je wel kunt zien zijn ze niet alleen goed in finance, maar ook met food.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

 

LEES OOK:
OMODA WEEKLY #4            OMODA WEEKLY #3         OMODA WEEKLY #2

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies