Omoda Weekly #5'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #5

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.  

‘I make shoe contact before eye contact’ schrijft @annuschka. Shoe contact krijgt ze zeker met haar nieuwe Bullboxer boots, het was liefde op het eerste gezicht. Het was Fashion Week in Amsterdam en team Omoda was bij de geweldige show van Shabbies Amsterdam, samen met tien gelukkige winnaars.

Collega @joostfotojoots trotseerde de hagelbuien van vorige week op zijn Timberlands. Meteen een goede test om te zien hoe waterproof de boots zijn. Resultaat: een nat pak, maar droge voeten.

We got boomeranged! Dinsdag kregen we post van @google. Bleek het ook nog eens ons eigen kaartje te zijn met een leuk berichtje erop.

In Bergen op Zoom is de Vastenavend van start en @zandzeepensoda zocht nog een nieuw hoofddeksel, vorig jaar werd hij gespot met een echte Omoda-tas. Onze klantenservice zorgde natuurlijk direct voor een nieuw exemplaar. Zo zie je maar, multifunctioneel zo’n Omoda-tas

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies