Omoda Weekly #49'2015 Rubriek: Bij Omoda

De leukste posts verzameld in één overzicht

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Share your new shoesDe allereerste winnaar van de share-your-new-shoes-actie is afgelopen week bekend gemaakt. Proficiat @mariavandenheuvel. Wil jij ook kans maken op het aankoopbedrag van je schoenen in cadeaubonnen? Stuur dan je mooiste foto van je nieuwe favourites in.

2. DecemberdrukteDoor Black Friday, die Black Weekend werd, in combinatie met de sale stapelden de pakketjes zich aardig op. Natuurlijk heeft het hele Omoda-team met man en macht gewerkt om ook jouw pakketje zo snel mogelijk te bezorgen.

3. Winter-shoes

Heb jij al een paar winterse stappers in huis? Want ook op de wat koudere dagen wil je trendy voor de dag komen. @cindyhols heeft haar winter-favourite alvast ingeslagen en zal met deze Timberlands zeker de show stelen in de snow.

De vijf leukste posts van de afgelopen week (week49)

4. Shiny shoes
De trend shameless shine is helemaal hot. Natuurlijk wil je in deze feestmaand lekker schitteren, maar dit mag ook zeker in je every day look. @unie1972 haar keuze is gevallen op deze shiny Gabors.

5. Pantoffel-modus
Hoe fijn is het om na een drukke werk-of schooldag op de bank te ploffen met een paar heerlijke, warme pantoffels? @jeaninemoerkerk snapt dit helemaal en trotseert de kou in huis met deze comfy UGGs.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

LEES OOK:

OMODA WEEKLY #48          OMODA WEEKLY #47       OMODA WEEKLY #46

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies