Omoda Weekly #49'2014 Rubriek: Bij Omoda

De Omoda Weekly van deze week met de leukste social media post

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, Youtube en Twitter.  

Blogger Denise van Beautybydenies.nl postte deze pretty Omoda enkellaarsjes op Instagram. Je shopt deze schoenen en meer nu mét korting in de sale. Leuker kan het niet toch? Willemijn showde haar gewonnen UGG Australia-pantoffels via een leuke #shoefie.

De leukste social media post van Omoda

Vorige week stond natuurlijk ook in het teken van Sinterklaas. Omoda bracht niet alleen schoenen rond, maar vervoerde ook de Sint en zijn Pieten. Job en Joep organiseerden een knutselmiddag en dat was een groot succes, bijna alle schoenen werden gevuld. Levi was een van de tien winnaars die Job en Joep hielpen, hij won een Bart Smit cadeaukaart. Blij dat hij was en dat horen we natuurlijk graag.

Sinterklaas is weer terug naar Spanje en daarom is het de hoogste tijd om alles Kerst-proof te maken, ook in de winkels. In Roosendaal staat al een vrolijke Happy Socks kerstboom, zo kies je nog makkelijker de leukste sokken voor de koudste winterdagen. 


SHOP NU DE ITEMS UIT DEZE POST:

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies