Omoda Weekly #48'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #48

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1.    Hello beautiful dayAfgelopen maandag was onze collega @keesvandevelde al vroeg op pad. Deze vroege vogel kon flink genieten van het mooie uitzicht tijdens het rondbrengen van de schoentjes. Een goed begin van de dag, denk ik zo.

2.    Fijn zo’n tas
Dat een Omoda-tas erg fijn is voor de boodschappen, als sporttas of in de zomer voor naar het strand, dat wisten we al. Maar dat een Omoda-tas ook bij huisdieren geliefd is, is compleet nieuw voor ons. @marijewolf was haar tas al snel kwijt aan haar kat.

3.    Winterse kou
De dagen worden steeds kouder. Des te leuker om een paar warme schoenen in te slaan. @kim9326 greep deze kans met beide handen aan en ging voor de warme trendy Uggs. 

Omoda Weekly #48

4.    Sporty chic

We love classics als de Adidas sneaker, zeker als ze net een leuk extraatje hebben. @jollie43 ging voor zwart met een golden touch, wat perfect bij de komende feestmaand past.

5.    December-proof

De feestdagen zijn in aantocht en @libelpassies is al goed geslaagd. Met de aankoop van een paar prachtige Peter Kaiser pumps en een toffe Fred de la Bretonière tas is @libelpassies zeker december-proof. 

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

LEES OOK:

OMODA WEEKLY #47            OMODA WEEKLY #46         OMODA WEEKLY #45

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies