Omoda Weekly #46'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #46

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1.   Timber-time
Hoe verder je het najaar ingaat des te meer behoefte je hebt aan een paar stevige stappers. Deze stoere Timberlands zijn het resultaat van een dagje shoppen met de mannen, aldus @el_kedageenfeestje. Wat ons betreft een top keuze en een uberstoer modelletje.

2.    Hakken liefde
Fashionblogger @fablefrique keeps it short and simple, want simpel kan soms al zo perfect zijn. En dat zijn ze, de prachtige pumps van Sam Edelman.

3.    Doe mij er maar twee

De uitspraak: “life is short, buy the shoes” past helemaal bij @sarandaadriana. Deze shoe-addict heeft namelijk niet één maar twéé paar herfst favourites gekocht.

Omoda Weekly #46

4.    Dubbel geluk

Niet alleen @hester_wijma is blij met haar nieuwe aankoop. Ook haar kat Joris is dolgelukkig met zijn baasjes nieuwste aanwinst. Zo hebben we er niet één, maar twee Omoda-fans bij.

5.    Sneaky white

Dat de Adidas Stan Smith sneakers niet meer kunnen ontbreken in jouw collectie wist je misschien al. Maar dat deze hippe witte sneakers met groene accenten perfect tussen de herfstblaadjes passen valt je misschien nu pas op. Volgens @citystyleguide écht een schoentje voor ieder seizoen.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

LEES OOK:
OMODA WEEKLY #45            OMODA WEEKLY #44         OMODA WEEKLY #43

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies