Omoda Weekly #45'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #45

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1.   Maruti-mom
Maturi-fan @mylife_liez heeft de dierentuin wel erg dicht bij huis gehaald. Samen met haar drie dochtertjes heeft zij een collectie van Maruti om jaloers op te zijn. Vandaar ook een ereplaatsje in de Omoda Weekly.

2.   Perfecte combi
Schoenen en een heerlijke lunch. Klinkt als de perfecte combinatie. En dat was het ook, wat hebben we genoten. @amayzine en alle winnaressen, bedankt voor de gezelligheid.

3.    Chelsea boot in trek

Chelsea boots zijn nog steeds hot en @simonemoerland is dan ook intens gelukkig met haar nieuwe paar. Een mooie tas bij haar aankoop maakt haar helemaal “happy de peppy”. 

Omoda Weekly #45

4.    oh kom maar eens kijken…

Sinterklaas is in aantocht en op sommige plaatsen zijn zelfs al wat pietjes in Nederland gespot. De tijd om je schoen te zetten komt dan ook steeds dichterbij en @mrsaybia heeft haar wens al uitgesproken. Een paar Karma of Charme laarsjes. Eens kijken of @mrsaybia lief genoeg is geweest afgelopen jaar.

5.    Oldie but goldie

Dat de Adidas Superstar als een echte must-have wordt gezien is vast niemand ontgaan. Tot op de dag van vandaag een sportieve eyecatcher die zeker niet in jouw collectie mag ontbreken. Dat dacht @jgserra ook.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

LEES OOK:
OMODA WEEKLY #44            OMODA WEEKLY #43         OMODA WEEKLY #42

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies